Price iz smaragdne doline

Istinite erotske price III

Generalna — Autor rene1 @ 16:52

 

 

               www.SlikoMat.com

 

 

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Bas nekako pred Novu godinu zaposlih se  u Institutu….Bese to u ona stara vremena dok je jos bilo u modi bratstvo i jedinstvo, a kada vas vecina jos nije bilo ni rodjeno..

 

Svi su tamo bili stariji i takoreci ruzni, samo je sekretarica…mmmmm sekretarica…Bila pravi andjeo, barbika…Ma kakva Barbita, bila je jos lepsa i bolja od nje. Uvek perfektno nacrtana, namirisama, utegnuta na svim mestima..Sto ni se reklo: ko nacrtana! Bukvalno mi je pocurila pljuvacka dok bih je gledao.

 

Ali, bila je udata za nekog mog kolegu koji je radio u drugoj radnoj organizaciji. Nekada bi me ulovila kako piljim u njenu mini suknju, pa bi oborila pogled.

 

31. decembra se nija radilo i svi su vec poceli da slave Novu godinu. Pocelo je da se pije, a od nekuda su doneli nekakav gramofon pa je i muzika pocela. Drustvo je pocelo da se zagreva….Posle par rakija meni se sekretarica ucinila jos lepsa, pa sam rekao jednom kolegí: “Ja cu sada ovu da safatam!”. A on meni odgovori (i danas se toga secam kao da je juce bilo): “Decko, da se ti malo ne precenjujes!?”

 

Odigrao sam sa njom dva tri tanga “stiskavca” i pricali smo nesto bez veze….Oko tri po podne, kada se drustvo vec pocelo razilaziti, a napolju se smracilo i poceo da pada gusti sneg, ja joj predlozih da joj pokazem nesto u mojoj kancelariji…

 

Kada smo usli bio je vec polumrak…Centralno grejanje je radilo…Nesto mi je tiho pricala, a ja pogled nisam mogao da odvojim od sika koje su bile bolje i vece od ovih danasnjih, silikonskih…

 

Ubrzo nisam mogao vise da izdrzim, vec sam je zagrlio oko struka i poceo da ljubim po vratu…Prepadnuto je pokusala da me odgurne od sebe, ali ja sam je drzao cvrsto, pritiskajuci njene kukove uz sebe…Mirisala je …bozanstveno…”Ma sta je tebi, da li si poludeo, moze neko da udje!” tiho je i uzbudjeno govorila. U tom momentu mi uopste nije bilo vazno ni da li ce neko uci, ni da li ce me otpustiti iz firme, ni nista mi nije bilo vazno, osim ONOG…Bukvalno smo se hrvali…Nekako sam joj raskopcao kosulju, ali nisam mogao da otkopcam prsluce jer je imalo neki za mene misteriozni sistem zakopcavanja…Zavukao sam nogu medju njene i pritisnuo je cvrsto na pravo mesto… Znao sam da oseca moje uzbudjenje…Odjednom nesto PUCE i prsluce sleti kao sa federa. Da li g aje ona sama otkopcala? Poceh da je grickam za bradavice…Gurala me je sikteci: “Ludace, hoces li da mi vidi sljive muz!?”…”Ako neces da ti muz nista vidi – namesti se” saputao sam ja vec u poluluom stanju.

Zadizao sam joj mini suknju i kada sam pipnuo, osetio sam da je sva vlazna i vrela…To mi je ulilo novu energiju i poceo sam jos jace da je  stiskam..

Odjednom, ona se nekako okrenu u mom narucju i uhvati se za sto. I nagnu se napred.. Podigao sam joj skroz suknju, smaknuo gacice i konacno uspeo…

Na momenat se umirila, onda nesto nerazumljivo promrmlajla i pocela lagano da se njise u kukovima…

 

Kada je bilo gotovo, uredila se na brzinu i izasli smo iz kancelarije…Ja sam jos uvek bio van sebe..Nisam mogao da se smirim…Ona se smeskala…Svi su se bili vec razisli, samo je cistacica Zekija raskrcivala nered…I gledala nas sumnjicavo…

 

     www.SlikoMat.com


Mesecev sin

Generalna — Autor rene1 @ 00:47

 

                 www.SlikoMat.com

 

 

          

 

    Za sve one koji uzivaju u divnoj romanticnoj muzici.....

 

        www.SlikoMat.com 


Powered by blog.rs