Price iz smaragdne doline

11 Nov, 2009

Vredi procitati

Generalna — Autor rene1 @ 15:37

 

 

                 www.SlikoMat.com

 

  "Mnogi sociolozi predviđaju 'evoluciju' monogamije. Brak kao institucija, kažu oni, mora biti transformiran da bi uopće preživio. Pošto je monogamija nerazmrsivo vezana uz ograničavanje svih seksualnih izražaja osim supružničkih, kažu oni, očigledno će monogamija biti ta koja će trpjeti". (Ralph Epperson.NOVI SVJETSKI POREDAK, str.226. Sion, Zagreb. 1997.)

"Čak i osnovna odredba obitelji gdje je muškarac suprug a žena supruga i gdje su djeca - djeca, treba se izmijeniti, tako barem kažu predstavnici Novog doba.

"Američko udruženje za kućnu ekonomiju definiralo je 1979.g. obitelj kao: Dvije ili više osoba (znači može i dva muškarca ili dvije žene) koje dijele zajednička sredstva i koje imaju odgovornost jedna prema drugoj tijekom vremena". (Ralph Epperson. NSP. Str. 227 - 228. Sion. Zagreb. 1997.)

Epperson piše, uglavnom o problemima u Sjedinjenim Državama. Međutim, problem je svuda u svijetu dokle god dopire okupacija zapada - isti!

I to sve zlo dolazi iz istog centra. Razaranje kršćanske obitelji vrši se i kroz tzv. "zlostavljanje djece"!

"U Americi je ova histerija dovela do strahovitog miješanja vlasti u privatne, obiteljske poslove, i to bez upozorenja, a vrlo često i sa štetnim posljedicama za djecu.

Definicija "zlostavljane djece" napravila je kriminalca od gotovo svakog roditelja u SAD-u. U studenom 1985. godine Nacionalni institut za mentalno zdravlje tiskao je studiju po kojoj se žrtvama "nasilja nad djecom" mogu smatrati ona djeca koja su "pljusnuta" ili "udarena", "gurnuta, zgrabljena ili odgurnuta". Teško bi se mogao naći roditelj koji ne "zlostavlja djecu".

Cilj svega ovoga potpuno je jasan. Pošto roditelji "zlostavljaju svoju djecu", njihov odgoj treba prepustiti socijalnim radnicima.

Na ovaj način tradicionalna obitelj polako će odumrijeti.

A netko će biti zadovoljan.

Udžbenici počinju podučavati djecu da je obitelj ostatak prošlosti". (Ralph Epperson. NSP. Str.236. Sion, Zagreb. 1997.)

Traži se da društvo, tj. NJIHOVA država odgaja NAŠU djecu!

Isti postupak manipulacije ljudima i javnošću? Kao sa lažju "zlostavljane djece" vrši se sa "zlostavljanim suprugama" koje bježe u tzv. "Autonomnu žensku kuću?" (autonomnu OD ČEGA? Sama šefica te "kuće" kaže da je utemeljena za "progonjene" žene od strane patrijarhalnog sustava. Dakle to je otvorni feministički rasizam. ) Da bi se umovima goya poručilo da je tradicionalna obitelj i brak, kao temelj te obitelji - štetan. I da bi država to pitanje trebala "regulirati"!

Zato su u bračne probleme uključili - policiju!?

Država se nema pravo miješati u obitelj. Niti u brak. A ako je neka supruga od strane svoga supruga pretučena, OD KUDA NEKOME UOPĆE IDEJA da to rješava - policija!? Kao da je taj muž - narko diler ili pljačkaš banke? Dakako, supruga ima pravo, legalnim putem, tužiti svoga muža, i ako na sudu dobije parnicu, onda će joj biti plaćena odšteta. Inače, unutarnje stvari u kući, nisu remećenje javnog reda i mira, niti opasnost po ostale građane, pa što tu traži - policija?! Da nije žalosno istinito, bilo bi nevjerojatno!

A žene, kroz feminističko bezumlje, same sebi rade zlo. Jer režu granu na kojoj sjede. Zašto se u Francuskoj 40% muškaraca u najboljim godinama za ženidbu - ne ženi? Zašto će, i do 50% muškaraca, uskoro u zapadnom "naprednom" svijetu biti neoženjeno? Jer muškarac vidi da je zakon PRISTRASNO na strani žene. I da se pokušava muškarca uništiti i opljačkati. Zato brak propada. Jer tko će se ženiti - kad mu državni aparat represije prijeti, ako se usudi imati ženu, koja ga svaki čas može prijaviti policiji (čak i lažno svjedočeći) da bi mu otela imanje?

Zato zapad propada i - propast će! Jer žena nema višu svijest, i očito je žena toliko nesposobna uvidjeti da radi u korist svoga krvnika, neprijatelja (masona, iluminata i ostalih satanističkih sekti, uvučenih u politiku) da ona uopće ne shvaća i ne povezuje posljedicu s uzrokom! Zato je žena masonima i Židovima zahvalan medij za manipuliranje u ratu protiv kršćanstva! Je li slučajno, baš ženu, Sotona čekao kod drveta kušnje?? Ili je znao tko je lakši medij za obmanjivati?

Pogledajte tzv. "ženske časopise", to su takve bljuvotine, koje su infantilne maštarije nedostojne odrasle osobe? ali ONE to 'piju' da je za ne vjerovati! One misle, da im ti "stričeki" i "tete" koji pišu to smeće od novina - žele dobro!? Nevjerojatno!?!!!

To pokazuje na kojem im je nivou svijest.

I što se više sloboda i prava daje takvom biću, nesposobnom razlučiti stvarno od nestvarnog, laž od istine, ropstvo od slobode, to kaos u svijetu biva sve veći! Jer sve pozitivne zakone i zakonodavstvo - u cilju zaštite društva - stvorili su - muškarci! Kao što kaže i Otto Weininger: da žena nema talenta za pravne nauke! Ma koliko ona učila pravo i 'doktorirala' ga! Kao potvrda ove Weiningerove izjave, jest i ovo totalno žensko neshvaćanje da se s njima manipulira.

 

                        www.SlikoMat.com


Komentari

 1. Ima mnogo zlostavljane dece i zena,ali, nazalost ima i mnogo istine u ovom tekstu.
  Ima i mnogo zlostavljanih muskaraca.

  Autor casper — 11 Nov 2009, 16:35

 2. Spas nije u opstim pravnim odredbama...
  Sva nevolja ovog sveta je u tome sto je milosrdje nestalo iz coveka.
  I sto nam vise namecu "humanije" drustvo,obezbedjeno raznolikim pravilima,to sve vise ljudi luta i postaje hladno i bez milosti...

  Jos su stari Rimljani ustanovili pravilo "sto vise zakona,pokvarenija drzava"

  Porodica jeste i treba da ostane srz svakog drustva,cuvar pravih vrednosti.
  Nevolja je sto je nestalo stida u ljudima.
  Gradovi su postali stecista u kome svako moze biti "nevidljiv",pa je bestidnost postala normalan obrazac ponasanja...

  Autor stepskivuk — 11 Nov 2009, 17:21

 3. Čini mi se da države tj vlasti sve više uklanjaju ljudske slobode nametanjem besmislenih zakona. Svijet će postati globalni veliki brat. Nažalost.
  pozdrav

  Autor mandrak72 — 11 Nov 2009, 18:15

 4. Znači predvidjaju da se vraćamo u neku vrstu plemena, gde će se deca radjati u "velikoj porodici" ?
  Ne slažem se sa stavom da žena nema talenta za pravne nauke, nije tačno.

  Autor poluuspavanka — 12 Nov 2009, 20:38


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs