Price iz smaragdne doline

Lekovi koji ne lece

Generalna — Autor rene1 @ 00:40

 

                 www.SlikoMat.com

 Savremena medicina, a pogotovo farmacija, danas je potpuno sazrela za jednu duboku revoluciju, jer bi se reklo da vise steti nego sto koristi ljudima.

Ustvari nigde se nije odmakla dalje od one medicine iz srednjeg veka (sa jako malim izuzecima kao sto je pronalazak antibiotika), ali zato mnogo vise MANIPULISE duzinom ljudskog zivota i raznim bolestima...

Da li ste primetili da je na trzistu svaki dan sve manje i manje lekova koji LECE, a sve vise lekova koje morate trositi do kraja zivota kada jednom pocnete?

Krvni pritisak, aritmije, Alahjmer i mnoge druge bolesti se NE LECHE, ali kada jednom pocnete da trosite lekove za njih, morate to ciniti do karaja zivota...A fabrike rade li rade..Kada bi vas izlecili "od prve"!, sta bi tada fabrike radile?

70% svih smrti na svetu su od cardiovaskularnih i kancerogenih oboljenja, a ti se GOTOVO NIKAKAV napredan kije ostvario u lecenju istih!

Ustvari, produzio se nesto vek unesrecenih, ali taj produzetak je pracen enormnim troskovima bolesnika...

Koja bi to nesreca i katastrofa za faraceutsku industriju bila kada bi se pronaso lek protiv raka sa 5 injekcija?

Svi bi izgubili: i industrija i lekari i industrija medicinske opreme i osiguravajuca drustva i banke i berze i SVI...Jedino bi oboleli dobio, ali on je najmanje vazan u celom tom ciklusu...

Farmaceutska industija kontrolise nauku i lekare u svetu.

I duzinu ljuskog zivota koji se tempira na otprilike 80 godina.

                             www.SlikoMat.com

 


Pirane

Generalna — Autor rene1 @ 13:59

 

                www.SlikoMat.com  

 

U Evropi sam slusao mnogo strasnih prica o piranama...Kako jedu ljude, narocito one malo deblje i masnije.

Medjutim, to su samo mitovi. Tesko da su pirane ikada pojele nekog celog coveka, iako ujedenih i bez prsta - ima...

U vecim rekama ne preti od njih nikakva opasnost ( ima gomila mnogo vecih i realnijih opasnosti!), vec jedino u recicama koje se u susnom periodu presusuju. Tada, kada ostane malo vode, pirane se sakupljaju u jata i mogu na napadnu neku zivotinju, vecu ribu ili bilo sta sto se u vodi mice i narocito ako krvari...

Pirane imaju veoma ostre zube sa nekim anestetikom, tako da kada ugrizu skro se u momentu ne oseti bol. Celjusti su im tako jake da su u stanju da pregrizu svako parce mesa, ma koliko bilo zilavo i tvrdo. Zato je za njih najbolji mamamk govedje srce, koje je najtvrdje od svog mesa.

Pecao sam pirane na malim pritokama Orinoka, na samom uscu. Tamo se one sakupljaju najvise. Najbolje pecaju u najtoplijem delu dan. Kada jednom navale na mamak na udici vise ga ne ostavljaju. Vrlo snazno se bore na udici, iako retko prelaze pola kilograma.

Kada su jednom u camcu, prvo se moraju ubiti sa jednim stapom jer hoce gore da ujedu nego pas!

Gde je dobro mesto za pecanje, za cas se napeca desetak i vise kila ove lepe ribe.

Izuzetno su ukusne za jelo, narocito przene.

Bliski rodjaci pirana su ribe zvane Morocoto y Cachama koje su daleko vece, a ova zadnja se i vestacki uzgaja za ishranu.

Sto bi rekla Domacica - Prijatno!

              www.SlikoMat.com


Svakidasnja jadikovka

Generalna — Autor rene1 @ 02:30

 

  www.SlikoMat.com 

 

                             www.SlikoMat.com


Srecna 2010.!

Generalna — Autor rene1 @ 08:28

                 www.SlikoMat.com   

 

 Džon Kolmen u svojoj knjizi "Rimski klub" piše o ovoj organizaciji, osnovanoj 1968.godine, da promoviše ciljeve Novog svetskog poretka. Osnivač je bio Aurelio Pečei, mason i član Komiteta 300, a ciljevi ovog uticajnog tela, koje su činili najuticajniji naučnici, političari i biznismeni tog doba, bili su: po Pečeijevim rečima, da se zaustavi "manija rasta", ili kako doslovno kaže, "nekontrolisan rast čovečanstva, energetska kriza, stvarni ili potencijalni gubitak resursa, degradacija životne sredine, širenje nuklearne energije i povezane posledice." Takođe je smatrao da su suvišne nacionalne države. lične slobode, religija, sloboda izražavanja...

Cilj ove konspirativne organizacije je da:
-zaustavi industrijski razvoj,
-zaustavi naučna istraživanja,
-izvrši depopulizaciju gradova, posebno industrijske centre Severne Amerike,
-premesti stanovništvo u ruralne oblasti,
-smanji svetsku populaciju za bar 2 milijarde ljudi,
-spreči reorganizaciju političkih snaga koje su protivnici Rimskog kluba
-destabilizuje SAD kroz masovna otpuštanja i gubitak radnih mesta,
-izazove klasne i rasne ratove,
-uništi važne investicije kroz visoke kamate i visoke poreze.

 Da ovo što pričam nije fikcija, potvrđuju već preduzimane konkretne akcije, režim Pol Pota u Kambodži, preformulisanje NATO strategije i njegov prelazak sa lokalnog, evropskog, na globalni plan. Jedan od najuočljivijih projekata ove subverzivne organizacije bio je "Global 2000 Report", objavljen 5.decembra 1980.godine, koji su mnogi nazvali "matricom genocida", jer se bavio temom smanjenja broja stanovnika u svetu za 2 milijarde ljudi do 2010.godine. Na čelu projekta bili su Sajrus Vens, Klejborn K. Pel, a svoj značajni doprinos dao je i filosof Bertrand Rasel, član Tavistok Instituta, član okultnog društva Isis-Osiris, koji je bio glavni zagovornik genocida, pogotovo starijeg stanovništva koje cinično zove "beskorisne izjelice", i koji je otvoreno tražio eutanaziju.

U Nemačkoj je u decembru 1993. godine održana jubilarna svečanost, 25-godišnjica osnivanja Rimskog kluba, a konferencija Ujedinjenih nacija o kontroli rasta stanovništva, održana u Kairu, avgusta 1994.godine, zapravo je produžetak plana Global 2000.

Rimski klub je kontrolor i usmerivač rada i aktivnosti međunarodne organizacije koja se zove Socijalistička Internacionala. To je posebno opasna, subverzivna globalna politička organizacija, koja za iluminatski koncept ostvaruje ideju socijalističke vlasti u svetu, kao privida humanog društva, a zapravo krajnji cilj je diktatura opisana u Komunističkom manifestu Karla Marksa iz 1848. godine, koja je programski dokument Iluminata za osvajanje sveta, u istoj idejnoj ravni kao što su Protokoli sionskih mudraca.

Izazivanje globalne ekonomske krize, kako bi se ostvario jedan od bitnih ciljeva Rimskog kluba, a to je "postindustrijski nulti stepen rasta" ( teorija nultog rasta, ako se sećate, jedna je od teorija Tomasa Maltusa), započeta je prošle godine. Ove godine je na redu globalni projekt bioterorizma, poznat kao "pandemija svinjskog gripa."

   (copy)

                                     www.SlikoMat.com


Predlog za razmisljanje administratorima blog.co.yu

Generalna — Autor rene1 @ 01:42

Postovani, imam ustvari dva predloga:

1. Da se uz blog ubaci MINI ChAT posto primecujem da vecina onih iz mladje generacije koristi blog za chatiranje preko komentara i smatram da to nije dobro.

2. Da se promeni naziv u Blog.co.rs (ili nesto slicno), posto ono YU mladji verovatno i ne znaju sta znaci, a nije ni u modi.

Svako dobro,


«Prethodni   1 2 3

Powered by blog.rs